LA ROSA KESSEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 170 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Rosa Kessel. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 19:38 Pitta schotel besteld, enkel vlees en brood ontvangen geen enkele groente
11 nov 2022 om 19:37 We hadden twee pizza's genomen; Quattro Stagione en een Special van het huis. Die laatste was gewoon: je neemt een bodem en kiepert er alles op wat je hebt liggen! Vlees, vis, zeevruchten alles door elkaar en als topper; wat haar van de chef!!!
6 okt 2022 om 21:43 Lang wachten
12 sep 2022 om 8:27 alles was koud en te hard gebakken
6 aug 2022 om 13:00 Het was prima
23 jul 2022 om 16:54 takeaway stuurt bericht dat de bezorger elk moment ga aan bellen... 30min later nog steeds geen eten. t is amper 500m van de deur.....!
19 jun 2022 om 19:58 Snelle levering. Alles lekker en nog heel warm. Prima.
18 jun 2022 om 1:42 Super lekker
13 jun 2022 om 8:17 Super lekkere pizza's en een snelle bezorging,
11 mei 2022 om 21:07 Delivery took forever. They told us that the system online wasn’t working well but nobody called to say they were going to be late. Pizzas and pastas were cold and the salad was warm. The only thing that tasted good was the garlic bread.
8 mei 2022 om 20:50 Super lekkere pizza's, niet de goedkoopste maar je proeft het verschil wel wat de meerprijs waard maakt!
29 apr 2022 om 23:56 Levering kwam niet overeen met de bestelling, de pizza was niet zoals besteld en de lookbroodjes ontbraken. Dit is die tweede keer dat ik niet tevreden ben.