LA ROSA KESSEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 185 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Rosa Kessel. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 21:36 Heeel lekker en snel bezorgd. Enkel jammer dat jullie de saus waren vergeten bij de durum. Voor de rest super lekker en voor herhaling vatbaar!
3 feb 2023 om 20:24 De 2 pizza’s die we besteld hadden waren volgens mij omgevallen of scheef vervoerd. Alle ingrediënten lagen naast de pizza in de doos. Teleurgesteld.
1 feb 2023 om 21:17 Sauzen zeer waterachtig en totaal smaakloos
16 jan 2023 om 9:27 Het was super lekker
15 jan 2023 om 20:24 Lekker eten, was nog goed warm bij aankomst. Werd iets later geleverd dan gevraagd.
24 dec 2022 om 15:44 Bij Tagliatelle Diabolique pikante Roomsaus, scampi's € 18,00 waren geen scampi's aanwezig, een hele ontgoocheling.
24 dec 2022 om 0:04 Snelle en vriendelijke levering. Pizza was lekker, maar zou iets langer gebakken mogen hebben. Verse ingrediënten, dat proef je. Maar de paprika’s waren nog te rauw. Dus iets langer in de oven en dan verdienen ze 5 sterren.
18 dec 2022 om 19:54 Was zoals altijd heerlijk en goed op tijd!!
17 dec 2022 om 22:16 La rosa NEVER DISAPPOINTS - Altijd lekker en vers- altijd vriendelijke bediening - ook als je eens iets speciaals vraagt - nooit te veel moeite!
10 dec 2022 om 22:31 Het eten kwam pas na de beloofde levertijd, was volledig koud en er werd geen rekening gehouden met de bijgevoegde opmerkingen.
9 dec 2022 om 6:55 we weten dat de tijdsaanduiding bij La Rosa nooit klopt - ff bellen en we weten het - ze kunne dat zelf niet aanpassen of de app laat dat niet toe
3 dec 2022 om 0:51 We hebben iets langer moeten wachten, maar kregen een fles wijn om zich te excuseren. Het eten was erg lekker, zeker het wachten waard.